Кога, как и с каква цел започва съществуването си „Ай Джи Инженеринг“ (IG Engineering)?

IG Engineering е основана през 2006 г. Днес компанията е с над 18 години опит в сферата на GPS услугите FLEET management system. „Ай Джи Инженеринг“ стартира с GPS услуги за проследяване на малки специализирани ценни товари за банки и физически лица. През годините инвестирахме в технологичното си развитие и иновации и се насочихме към […]

IG Engineering е основана през 2006 г. Днес компанията е с над 18 години опит в сферата на GPS услугите FLEET management system. „Ай Джи Инженеринг“ стартира с GPS услуги за проследяване на малки специализирани ценни товари за банки и физически лица. През годините инвестирахме в технологичното си развитие и иновации и се насочихме към корпоративни решения за бизнеса.

Днес „Ай Джи Инженеринг“ ООД е третата по големина компания на българския пазар за FLEET услуги. „Ай Джи Инженеринг“ са хората – колектив от професионалисти, който се развива заедно с технологиите. Ние сме най-тясно специализирани в решенията за разход на гориво на фирми с тежка механизация и голям автопарк. В момента сме единствената компания на пазара, която предоставя цялостно автоматизирано решение за управление на автопарка и механизацията, както и контрол на доставеното и изразходвано гориво с гарантирана точност над 99%.

„Ай Джи Инженеринг“ разполага с офиси в България, Сърбия и Румъния и успешно сме достигнали до пазари в Гърция, Унгария, Англия, Дания, Белгия, Полша, Словения и Испания.

Какви услуги предоставяте в сферата на GPS софтуера?

GPS системата на „Ай Джи Инженеринг“ ООД е иновативно софтуерно решение, подходящо за фирми с тежка механизация, транспортни фирми, леки коли, дистрибуция и др. Услугите ни включват корпоративни технологични решения, разработка на специализиран софтуер, know-how и качествено обслужване на клиенти.

Системата ни е уеб базирана и е достъпна през браузър и мобилни приложения за андроид и iOS.

Софтуерът е разделен на модули:

  • Модул „Електронно досие“ – администриране на данни на целия автопарк
  • Модул „Онлайн режим“ – наблюдение в реално време
  • Модул „Генератор на справки“ (AI) – пътни, дневни отчети, посещение на обекти, престой, по водачи, счетоводни справки, сервиз, изразходено гориво, кражби на гориво и др.
Call Now Button