За нас

За Ай Джи Инженеринг

Ние сме водеща компания в областта на разработка на GPS системи за управление, контрол и анализ. Нашият иновативен софтуер е изцяло българска разработка и позволява удобен, лесен и сигурен контрол на фирмения автопарк от лекотоварни, тежкотоварни и специализирани машини. Съдействаме да повишите ефективността на бизнеса си като намалите разходите и оптимизирате логистичните операции.

Инвестираме непрекъснато в своя екип от висококвалифицирани професионалисти, които постоянно развиват и усъвършенстват функционалностите, които предлагаме. Внедряваме AI технологии в нашия софтуер, за да отговорим на високите очаквания на бизнеса за бързи, гъвкави и качествени услуги.

Поставяме сериозен фокус върху сигурността на информацията – устройствата, които монтираме, са от най-висок клас, а интерактивната ни система позволява задаване на различни нива на достъп за нашите потребители.
Уникалните ни хардуерни и софтуерни разработки са подкрепени от международни и национални сертификати от най-високо ниво. Електронният мембранен разходомер, патентован от Ай Джи Инженеринг, притежава TUV сертификат, както и сертификат за 99 % точност на измереното гориво от българската, румънската и сръбската метрология.

Държим на успешните партньорства и предлагаме на своите клиенти цялостна услуга: експертни консултации при избора на най-добри решения, пълна техническа подкрепа при проектиране и внедряване на технологиите, както и надежден сервиз.
Компанията разполага с физически офиси и екип от професионалисти в България, Сърбия и Румъния.

Нашата мисия

  • Да предлагаме най-ефективните и гъвкави решения на своите клиенти, с оптимална цена и качество

  • Да следваме индивидуалния си подход към всеки проект, съобразен със специфичните нужди на вашия бизнес

  • Да надграждаме опита си, да се усъвършенстваме, да внедряваме иновативни и съвременни технологии

17

Години опит

15 000

инсталирани GPS тракера

2 500+

инсталирани GPS тракера с автоматично отчитане към ТОЛ системата

400+

доволни клиенти

Call Now Button