ЗА НАС

ЗА НАС

 

Измерено гориво над 2 000 000л. гориво,

 

Монтирани над 50 000 разходомера

 

Внедрени системи в над 300 фирми в страната и чужбина

 

Ай Джи Инженеринг ЕООД е водеща българска компания в областта на софтуера  и хардуера за GPS проследяване и измерване на разхода на гориво.

Основана е през 2006г. и повече от 10 години предоставяме на европейския пазар иновативни решения за управление на автопарк и механизация.

Основната ни мисия е минимизиране разходите при максимална ефективност на извършваните дейности.

Дългогодишният ни опит в сферата  ни позволя да  предложим на клиентите си най-ефективните решения за управление на автопарк и механизация спрямо спефиката на тяхната дейност.

Уникалнa разработкa на фирмата е измерването и следенето в реално време на разхода на гориво на мобилни и стационарни обекти, както и анализа на редица параметри, свързани с него.Основен компонент в разработката е патентованият от "Ай Джи Инженеринг" високоточен електронен разходомер за дизелово гориво.

„Ай Джи Инженеринг" ЕООД е фирма, която сама създава своите продукти и услуги. Целият бизнес процес от разработката на продукта до реализирането му на пазара се извършва от екипа на фирмата. Това позволява изключителна гъвкавост и бърза реакция в динамичната пазарна среда, както и изключително конкурентно съотношение между цена и качество на предлаганите продукти и услуги.

През годините сме усъвършенствали системата спрямо изискванията и нуждите на нашите клиенти.

 

И не на последно място е екипа от професионалисти изграден на базата на приятелство, желанието за работа и постоянна иновативност в областта

е най-  голямото "оръжие" на фирма Ай Джи Инжинеринг.

 

Свързани фирми и партньори:

 

През 2014г. бе отворен офис на IG в гр. Букурещ, Румъния.

През 2017г. е открит румнънски филиал на фирмата под името

А.О.C. Solutii Park Auto.

www.aoc-gps.com

 

НИПО ЕЛЕКТРОНИКС

„Ай Джи Инженеринг“ ЕООД е официален представител на „Нипо Електроникс“ ЕООД- водеща българска компания в сферата на електрониката, производство и развитието на електронни системи.

Заедно повече от 10г. произвеждаме и усъвършенстваме GPS устройсвата.

www.nipo-gps.com

 

INERPS

Oт 2014г. заедно с фимра „Инерпс“  разработваме и внедряваме ERP софтуер за контрол и управление на автопарк.  Софтуерът е насочен към автоматизация на процесите в пътно-строителните фирми, оптимизация на разходите, и контрол над извършваните дейности.

За повече информация, моля посете:

www.ineprs.eu

 

 

 

 

 

 

 

Към момента работим с най-големите фирми в сферата на инфраструктурното строителство и транспорт.

Клиенти:......